По домовленості

Event-Агентство "Феєрія"

Ужгород

Фотографії

Відео

Детальніше про Event-Агентство "Феєрія"

Доброго дня!
Мене звати Ольга Лінтур і я весільний координатор.Хто ж такий весільний координатор? Насправді - це так звана "фея-помічниця", що вирішує всі важливі питання в день весілля.
Я допоможу зробити Ваше весілля - найщасливішим днем Вашого життя. Всі труднощі та проблемні питання вирішуватимуться швидко та якісно. Ми дотримаємося сценарію, організуємо всі площадки, я координуватиму роботу всіх підрядників,зустріну всіх Ваших гостей, щоб Ви і Ваші близькі відчували тільки феєрію радості!
Будь ласка телефонуйте та записуйтесь на безкоштовну консультацію за номером 050-141-19-05.
Доброго дня! Мене звати Ольга Лінтур і я весільний координатор.Хто ж такий весільний координатор? Насправді - це так звана "фея-помічниця", що вирішує всі важливі питання в день весілля. Я допоможу зробити Ваше весілля - найщасливішим днем Вашого життя. Всі труднощі та проблемні питання вирішуватимуться швидко та якісно. Ми дотримаємося сценарію, організуємо всі площадки, я координуватиму роботу всіх підрядників,зустріну всіх Ваших гостей, щоб Ви і Ваші близькі відчували тільки феєрію радості! Будь ласка телефонуйте та записуйтесь на безкоштовну консультацію за номером 050-141-19-05.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Event-Агентство "Феєрія""

З нами 5 років