По домовленості

Марта

Львів

Детальніше про Марта

Пропонуємо індивідуальні та групові заняття з танцю для наречених та подружніх пар.
Вартість Групових  занять становить 20 грн. за годину з пари,у групі до 3-х пар. Заняття відбуваються у зручний час. Такі заняття дозволяють без поспіху та зайвих витрат опанувати чарівне мистецтво танцю та впевнено та комфортно почувати себе на паркеті.
Вартість Індивідуальних занятть - 60 грн. за годину з пари Ці заняття дозволяють за 5-7 занять ознайомитися з базовими рухами та поставити оригінальни танець під Вашу улюблену мелодію.
Також діє постійна група для подружніх пар.
 
Пропонуємо індивідуальні та групові заняття з танцю для наречених та подружніх пар. Вартість Групових  занять становить 20 грн. за годину з пари,у групі до 3-х пар. Заняття відбуваються у зручний час. Такі заняття дозволяють без поспіху та зайвих витрат опанувати чарівне мистецтво танцю та впевнено та комфортно почувати себе на паркеті. Вартість Індивідуальних занятть - 60 грн. за годину з пари Ці заняття дозволяють за 5-7 занять ознайомитися з базовими рухами та поставити оригінальни танець під Вашу улюблену мелодію. Також діє постійна група для подружніх пар.  
Зв'язок з нами:

Нагороди "Марта"

З нами 5 років

Перший танець на ваше весілля у вашому місті