По домовленості

Фото та відеозйомка в Житомирі

Житомир

Детальніше про Фото та відеозйомка в Житомирі

avia-studio Фото и видео-съёмка
Плануєте  весілля, день народження близької людини, іншу урочисту подію?
Бажаєте, щоб цей день приніс тільки позитивні враження та незабутні відчуття?
Тоді ви потрапили за адресою!
 
  По-перше: ми добре розуміємо, що люди нам довіряють свої емоції, свої спогади про події, що через роки неодмінно покажуть своїм дітям, онукам, та не один раз будуть передивлятися самі... Час невблаганно спливає... І саме завдяки фото та відео, ви маєте змогу зберегти для себе та своїх близьких хвилини незабутніх почуттів, ніжних обійм, та палких поцілунків. Невпевненний та кумедний, але такий важливий Перший крок вашого малюка. Ніжний та сповнений безмежної любові погляд ваших батьків...

  По-друге: ми добре розуміємо, які скландні часи ми всі зараз переживаємо, в якій ситуації опинилась наша країна. Тому ми свідомо не тільки не підіймаємо ціни на свої послуги вже третій рік поспіль, а й навпаки доволі часто йдемо на поступки замовнику тому, що люди повинні мати право закарбувати? свої події на фото та відеоплівці за доступними цінами... Лихо обов'язково минеться, на землю України обов'язково повернеться мир, і зараз саме ми, українці, повинні допомагати один одному пережити ці часи!
   По-третє: фото та відео послуги - це наш профіль, Ми розуміємо, що новий клієнт - це нова історія, новий характер ... Доволі часто напрацьовані методи не підходять під конкретне фото або відео замовлення. Тому ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного, хто починає з нами працювати. Також у вашому розпорядженні наша студія звукозапису, де вже не одна пара молодят записала свої пісні-подяки батькам, а також клятви кохання.

AVIA-STUDIO

пропонує:
 
  - Фото та відео-зйомку будь-яких подій 

  - Оцифровку відео з касет VHS та запис на DVD.  - Редагування та монтаж Ваших фото та відео.  - Оцифровка та відновлення старих фотографій.  - Розробка оригінал-макетів для друку.  - Створення колажів. - Запис вокалу - Зведення пісень - Написання пісень / музика, тексти, аранжування / - Запис матеріалу на цифрові носії.
А також звуковий та світловий супровід вашого свята!
avia-studio Фото и видео-съёмка Плануєте  весілля, день народження близької людини, іншу урочисту подію? Бажаєте, щоб цей день приніс тільки позитивні враження та незабутні відчуття? Тоді ви потрапили за адресою!     По-перше: ми добре розуміємо, що люди нам довіряють свої емоції, свої спогади про події, що через роки неодмінно покажуть своїм дітям, онукам, та не один раз будуть передивлятися самі... Час невблаганно спливає... І саме завдяки фото та відео, ви маєте змогу зберегти для себе та своїх близьких хвилини незабутніх почуттів, ніжних обійм, та палких поцілунків. Невпевненний та кумедний, але такий важливий Перший крок вашого малюка. Ніжний та сповнений безмежної любові погляд ваших батьків...   По-друге: ми добре розуміємо, які скландні часи ми всі зараз переживаємо, в якій ситуації опинилась наша країна. Тому ми свідомо не тільки не підіймаємо ціни на свої послуги вже третій рік поспіль, а й навпаки доволі часто йдемо на поступки замовнику тому, що люди повинні мати право закарбувати? свої події на фото та відеоплівці за доступними цінами... Лихо обов'язково минеться, на землю України обов'язково повернеться мир, і зараз саме ми, українці, повинні допомагати один одному пережити ці часи!    По-третє: фото та відео послуги - це наш профіль, Ми розуміємо, що новий клієнт - це нова історія, новий характер ... Доволі часто напрацьовані методи не підходять під конкретне фото або відео замовлення. Тому ми пропонуємо індивідуальний підхід до кожного, хто починає з нами працювати. Також у вашому розпорядженні наша студія звукозапису, де вже не одна пара молодят записала свої пісні-подяки батькам, а також клятви кохання. AVIA-STUDIO пропонує:     - Фото та відео-зйомку будь-яких подій    - Оцифровку відео з касет VHS та запис на DVD.  - Редагування та монтаж Ваших фото та відео.  - Оцифровка та відновлення старих фотографій.  - Розробка оригінал-макетів для друку.  - Створення колажів. - Запис вокалу - Зведення пісень - Написання пісень / музика, тексти, аранжування / - Запис матеріалу на цифрові носії. А також звуковий та світловий супровід вашого свята!
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Фото та відеозйомка в Житомирі FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Фото та відеозйомка в Житомирі"

З нами 5 років