від 300 $

Лисенко Олексій

Львів

Детальніше про Лисенко Олексій

Бути собою та насолоджуватись найкращим днем свого життя, - майже забути про зйомку і на додаток,- отримати яскраві, емоційні фотографії! - Так, це можливо!
І я робив це багато-багато разів. Уявіть собі...мій секрет успіху дуже простий: я беру пару закоханих до безтями людей і за допомогою свого серця та фотокамери роблю з них молоде і щасливе подружжя, повністю задоволене фотографіями з весілля! :) Насправді, я просто знаю як опинитися в потрібний час у потрібному місці, та залишатись непомітним:)
 
Щоб легко зрозуміти, який результат на Вас чекає та як виглядає серія з дня весілля - крім фотографій додаю ПОВНИЙ варіант слайд-шоу внизу сторінки.
 
- Щоб отримати будь-яку корисну для Вас інформацію, дзвоніть на мій моб. +380676313077
- Щоб побачити більше робіт, запрошую відвідати мій сайт www.lysenkoo.com
 
- зв`язатись зі мною можна любим зручним для Вас способом:
e-mail:   sfairatguardian@gmail.com
Skype: sfairatguardian
Viber: +380676313077 +380676313077 
Вк: https://vk.com/ph_lysenkoo
Facebook: https://www.facebook.com/alexey.lysenko.9
 
З повагою та найкращими побажаннями,
фотограф Олексій Лисенко.

 

You'll need Skype CreditFree via Skype
Бути собою та насолоджуватись найкращим днем свого життя, - майже забути про зйомку і на додаток,- отримати яскраві, емоційні фотографії! - Так, це можливо! І я робив це багато-багато разів. Уявіть собі...мій секрет успіху дуже простий: я беру пару закоханих до безтями людей і за допомогою свого серця та фотокамери роблю з них молоде і щасливе подружжя, повністю задоволене фотографіями з весілля! :) Насправді, я просто знаю як опинитися в потрібний час у потрібному місці, та залишатись непомітним:)   Щоб легко зрозуміти, який результат на Вас чекає та як виглядає серія з дня весілля - крім фотографій додаю ПОВНИЙ варіант слайд-шоу внизу сторінки.   - Щоб отримати будь-яку корисну для Вас інформацію, дзвоніть на мій моб. +380676313077 - Щоб побачити більше робіт, запрошую відвідати мій сайт www.lysenkoo.com   - зв`язатись зі мною можна любим зручним для Вас способом: e-mail:   sfairatguardian@gmail.com Skype: sfairatguardian Viber: +380676313077 +380676313077  Вк: https://vk.com/ph_lysenkoo Facebook: https://www.facebook.com/alexey.lysenko.9   З повагою та найкращими побажаннями, фотограф Олексій Лисенко.   You'll need Skype CreditFree via Skype
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Лисенко Олексій FAQ

300$

Ні

Так

Так

Нагороди "Лисенко Олексій"

З нами 5 років