від 550 $

Лілія Попович

Львів

Фотографії

Детальніше про Лілія Попович

      Фотозйомка у Львові, по Україні, по всьому світу!!!
Збережу найпрекрасніші, найважливіші, найемоційніші і найтепліші моменти Вашого весільного дня!

В пакет послуг входить:
1. Зйомка у день весілля ( від зборів нареченої до першого весільного танцю, можливо довше – за домовленістю );
2. Обробка Ваших весільних фото з професійною ретушью;
 +
3. Додаткова післявесільна зйомка на цікавій локації, з декором, тематична зйомка ( в окремий, зручний для Вас день). Щоб Ваші весільні фото були особливими і цікавими, і щоб Ви могли втілити в життя цікаві ідеї і задуми, які неможливо здійснити, за браком часу, у весільний день!!! Співпрацюємо з флористами і дизайнерами, які допоможуть зробити Вашу фотосесію неперевершеною і неповторною!!!
А також - Тільки в сезоні 2015!!!! -
4. Дизайн і виготовлення Вашої весільної фотокниги 20х20 см !!!!! (обкладинка - штучна шкіра, з металевою вставкою, або тисненням, на вибір) Зразки книг Ви можете подивитися при зустрічі!!!
 
Всі деталі можемо обговорити при зустрічі!
      Фотозйомка у Львові, по Україні, по всьому світу!!! Збережу найпрекрасніші, найважливіші, найемоційніші і найтепліші моменти Вашого весільного дня! В пакет послуг входить: 1. Зйомка у день весілля ( від зборів нареченої до першого весільного танцю, можливо довше – за домовленістю ); 2. Обробка Ваших весільних фото з професійною ретушью;  + 3. Додаткова післявесільна зйомка на цікавій локації, з декором, тематична зйомка ( в окремий, зручний для Вас день). Щоб Ваші весільні фото були особливими і цікавими, і щоб Ви могли втілити в життя цікаві ідеї і задуми, які неможливо здійснити, за браком часу, у весільний день!!! Співпрацюємо з флористами і дизайнерами, які допоможуть зробити Вашу фотосесію неперевершеною і неповторною!!! А також - Тільки в сезоні 2015!!!! - 4. Дизайн і виготовлення Вашої весільної фотокниги 20х20 см !!!!! (обкладинка - штучна шкіра, з металевою вставкою, або тисненням, на вибір) Зразки книг Ви можете подивитися при зустрічі!!!   Всі деталі можемо обговорити при зустрічі!
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Лілія Попович FAQ

550$

Ні

Так

Так

Нагороди "Лілія Попович"

З нами 5 років