від 200 $

Gold Moment Studio

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Gold Moment Studio

 Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї.
Зйомка ведеться DSLR камерами Canon 5D mk2, Canon 5D mk2, Canon 7D з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, відбивачі....)  
Послуги: 
-Фото-зйомка
-технічна корекція всіх фото
-Художня обробка 100 фото 
-Слайдшоу
-Альбом 
Вартість:  від 200 у.о.
Остаточна ціна обговорюється при зустрічі. 
Працюємо:  Зх Україна та Київ..
Увага АКЦІЯ: Відео + Фото = -100$
 Ми творчий та досвідчений колектив, який професійно та зі смаком на довгі роки збереже для вас атмосферу вашого свята. Ми готові піти на зустріч і здивувати приємними знижками ті пари, котрі мають власні цікаві ідеї та сценарії проведення свого свята, яким хочеться більшого ніж просто зйомка в день весілля, які готові до подорожей і незабутніх вражень, що оживлять спогади про ваше свято і назавжди ввійдуть в історію вашої сімї. Зйомка ведеться DSLR камерами Canon 5D mk2, Canon 5D mk2, Canon 7D з використання обєктивів L-класу та додаткового обладнання (освітлювальне обладнання, штативи, моноподи, відбивачі....)   Послуги:  -Фото-зйомка -технічна корекція всіх фото -Художня обробка 100 фото  -Слайдшоу -Альбом  Вартість:  від 200 у.о. Остаточна ціна обговорюється при зустрічі.  Працюємо:  Зх Україна та Київ.. Увага АКЦІЯ: Відео + Фото = -100$
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Gold Moment Studio FAQ

200$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Gold Moment Studio"

З нами 5 років