По домовленості

Лагран

Львів

Фотографії

Детальніше про Лагран


Про нас

Ми енергійна  команда компанії « Лагран». Працюючи на ринку з 2002 року, нам важко порахувати кількість провединих нами феєрверків, але склавши всі роботи разом ми мабуть салютовали   більше року.
Провівши сотні феєричних шоу ми можемо похизувати роботами та співпрацею  з багатьма творчими колективами та командами. В нашому портфоліо най яскравішими є:

Феєрверк до 575 річниця міста Хмельницький
Салют на Святкування Купальської ночі м.Соснівка
Піротехнічне шоу до Деня Шахтаря ( шахта «Надія»)
Спільні піротехнічні проекти з компанією «Квест»
Піротехнічне шоу та спец ефекти для Презентації аромату «Light» Givenchy

Також ми провели безліч піротехнічних шоу :

Проведення феєрверків на Дні Міст та державні свята
Феєрверки для корпоративних святкувань відомих компаній: ОККО,  Львівхолод,  Мерседес та багатьох інших.

                                        Наше кредо – НЕМОЖЛИВОГО НЕ БУВАЄ!
                                        Наша місія – приносити радість в ваші серця !
                                        Наш принцип – безпека понад усе!
Дозвіл на виконання роботи із застосуванням піротехнічних виробів та інструментів ДКУПБОтГН:№ 2247.10.30-14.11.0
Ліцензія на право реалізації піротехнічної продукції МВС: серія АГ № 578208

Про нас Ми енергійна  команда компанії « Лагран». Працюючи на ринку з 2002 року, нам важко порахувати кількість провединих нами феєрверків, але склавши всі роботи разом ми мабуть салютовали   більше року. Провівши сотні феєричних шоу ми можемо похизувати роботами та співпрацею  з багатьма творчими колективами та командами. В нашому портфоліо най яскравішими є: Феєрверк до 575 річниця міста Хмельницький Салют на Святкування Купальської ночі м.Соснівка Піротехнічне шоу до Деня Шахтаря ( шахта «Надія») Спільні піротехнічні проекти з компанією «Квест» Піротехнічне шоу та спец ефекти для Презентації аромату «Light» Givenchy Також ми провели безліч піротехнічних шоу : Проведення феєрверків на Дні Міст та державні свята Феєрверки для корпоративних святкувань відомих компаній: ОККО,  Львівхолод,  Мерседес та багатьох інших.                                         Наше кредо – НЕМОЖЛИВОГО НЕ БУВАЄ!                                         Наша місія – приносити радість в ваші серця !                                         Наш принцип – безпека понад усе! Дозвіл на виконання роботи із застосуванням піротехнічних виробів та інструментів ДКУПБОтГН:№ 2247.10.30-14.11.0 Ліцензія на право реалізації піротехнічної продукції МВС: серія АГ № 578208
Зв'язок з нами:

Нагороди "Лагран"

З нами 5 років