По домовленості

Sharel Day Spa

Львів

Фотографії

Детальніше про Sharel Day Spa

Sharel Day Spa - це розкішний Spa-курорт з невимушеною атмосферою! 

Філософія Sharel Day Spa – це поєднання холістичного підходу до здоров’я, новітніх технологій у сфері косметології та професіоналізму наших спеціалістів. Завдяки цьому ми досягаємо основної цілі – високого рівня обслуговування, що задовольняє найвибагливішого клієнта. 
Ми даруємо не тільки фізичну красу, а впевненість та внутрішній комфорт. Індивідуальний ціновий підхід та особлива атмосфера обслуговування підтверджує, що клієнт для нас найголовніший!До ваших послуг: Бутік “Sharel”ПерукарствоКосметологіяДієтологіяЕстетика тілаSpa програмиСтудія Body & MindSpa басейнСтудія релаксаціїSpa ресторанСолярійРимська термаЗапрошуємо Вас!




Пн - Сб: 10:00 - 20:00
Нд: 10:00 - 14:00

Sharel Day Spa - це розкішний Spa-курорт з невимушеною атмосферою!  Філософія Sharel Day Spa – це поєднання холістичного підходу до здоров’я, новітніх технологій у сфері косметології та професіоналізму наших спеціалістів. Завдяки цьому ми досягаємо основної цілі – високого рівня обслуговування, що задовольняє найвибагливішого клієнта.  Ми даруємо не тільки фізичну красу, а впевненість та внутрішній комфорт. Індивідуальний ціновий підхід та особлива атмосфера обслуговування підтверджує, що клієнт для нас найголовніший!До ваших послуг: Бутік “Sharel”ПерукарствоКосметологіяДієтологіяЕстетика тілаSpa програмиСтудія Body & MindSpa басейнСтудія релаксаціїSpa ресторанСолярійРимська термаЗапрошуємо Вас! Пн - Сб: 10:00 - 20:00 Нд: 10:00 - 14:00
Зв'язок з нами:

Нагороди "Sharel Day Spa"

З нами 5 років