По домовленості

Компанія "Рентфлот"

Київ

Фотографії

Детальніше про Компанія "Рентфлот"

Професійна оренда теплохода, катера або яхти - це основний профіль роботи нашої компанії з 2001 року. Окрім цього ми з радістю організуємо для Вас банкет, фуршет та розважальні заходи прямо на палубі обранного теплохода або в іншому місці. Меню банкетуфуршету буде складено з урахуванням Ваших індивідуальних вимог.Всі теплоходи, катери і яхти на нашому сайті класифіковані відповідно до місткості та вартості, і Ви зможете вибрати теплохід, катер або яхту, які відповідають усім Вашим побажанням. 
Одна з головних переваг нашої компанії - вартість оренди плавзасобу. Ми гарантуємо тільки зручні й розумні ціни, а також сервіс високого класу.
Професійна оренда теплохода, катера або яхти - це основний профіль роботи нашої компанії з 2001 року. Окрім цього ми з радістю організуємо для Вас банкет, фуршет та розважальні заходи прямо на палубі обранного теплохода або в іншому місці. Меню банкетуфуршету буде складено з урахуванням Ваших індивідуальних вимог.Всі теплоходи, катери і яхти на нашому сайті класифіковані відповідно до місткості та вартості, і Ви зможете вибрати теплохід, катер або яхту, які відповідають усім Вашим побажанням.  Одна з головних переваг нашої компанії - вартість оренди плавзасобу. Ми гарантуємо тільки зручні й розумні ціни, а також сервіс високого класу.
Ціна
Тип автомобіля
Зв'язок з нами:

Компанія "Рентфлот" FAQ

по домовленості

Нагороди "Компанія "Рентфлот""

З нами 5 років

Автомобільний кортеж на весілля у вашому місті