По домовленості

КАЗКОВИЙ СВІТ

Львів

Фотографії

Детальніше про КАЗКОВИЙ СВІТ


До Ваших послуг безліч цікавих шоу-програм для ресторанів, барів та нічних клубів.
Ведучі, "жива музика",профусійні ді-джеї з власною апаратурою та світлом,підготовка різноманітних сценаріїв для будь-якої урочистої події.
Доставка квітів.
Оригінальні поздоровлення.
Ексклюзивні програми на весілля і на випускні вечори,до ювілею.
Зробіть свято вашому малюку - в компанії веселих казкових героїв (Гарі Поттер, Клоун, Гном і Білосніжка, Буратіно і Мальвіна та ін.)
В нашій програмі тунелі, мильні бульки, парашут та інше.Ігри, циркова програма. Випускні вечори для дітей молодшого шкільного віку в компанії казкових героїв.

Звертатись до нас і ми візьмемо на себе Ваші турботи!
До Ваших послуг безліч цікавих шоу-програм для ресторанів, барів та нічних клубів. Ведучі, "жива музика",профусійні ді-джеї з власною апаратурою та світлом,підготовка різноманітних сценаріїв для будь-якої урочистої події. Доставка квітів. Оригінальні поздоровлення. Ексклюзивні програми на весілля і на випускні вечори,до ювілею. Зробіть свято вашому малюку - в компанії веселих казкових героїв (Гарі Поттер, Клоун, Гном і Білосніжка, Буратіно і Мальвіна та ін.) В нашій програмі тунелі, мильні бульки, парашут та інше.Ігри, циркова програма. Випускні вечори для дітей молодшого шкільного віку в компанії казкових героїв. Звертатись до нас і ми візьмемо на себе Ваші турботи!
Зв'язок з нами:

Нагороди "КАЗКОВИЙ СВІТ"

З нами 5 років