По домовленості

Гурт " БілоМор "

Тернопіль

Фотографії

Детальніше про Гурт " БілоМор "

 Вас вітає весільний Гурт " БілоМор  "
 
 Музично-розважальна програма на будь-яке Ваше свято (весілля, ювілеї, корпоративи, випускні...)
 Якісна музика, різноманітний репертуар, нові цікаві конкурси...Разом з Вами ми зробимо Ваше свято незабутнім!
 Вас розважатимуть:

Олег Мороз - клавіші, труба, вокал.
Володимир Білоус - вокал, скрипка.

 
  Однією з наших особливостей є те, що ми виконуємо не тільки українську народну та популярну музику: класика, ретро, українська та російська естрада й закордонну музику різних стилів.
 Крім якісної музики ми пропонуємо розважальну програму як під час застілля, так і під час танців.
 Гурт "  БілоМор " — це молодіжний запал та багаторічний досвід, відповідальність та чудові відгуки клієнтів, інтелігентність та неординарність.

 Вас вітає весільний Гурт " БілоМор  "    Музично-розважальна програма на будь-яке Ваше свято (весілля, ювілеї, корпоративи, випускні...)  Якісна музика, різноманітний репертуар, нові цікаві конкурси...Разом з Вами ми зробимо Ваше свято незабутнім!  Вас розважатимуть: Олег Мороз - клавіші, труба, вокал. Володимир Білоус - вокал, скрипка.     Однією з наших особливостей є те, що ми виконуємо не тільки українську народну та популярну музику: класика, ретро, українська та російська естрада й закордонну музику різних стилів.  Крім якісної музики ми пропонуємо розважальну програму як під час застілля, так і під час танців.  Гурт "  БілоМор " — це молодіжний запал та багаторічний досвід, відповідальність та чудові відгуки клієнтів, інтелігентність та неординарність.
Ціна
Зв'язок з нами:

Гурт " БілоМор " FAQ

по домовленості

Нагороди "Гурт " БілоМор ""

З нами 5 років