від 400 $

Jolly Roger

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Jolly Roger


 
  Про нас

Jolly Roger компанія, яка спеціалізується на виготовленні відео та використовує  сучасний дизайн, правильну побудову бренду та останні технічні новинки. Ми цінуємо кожного клієнта та аудиторію, з якими маємо приємність працювати. Нам подобається бути не такими як усі що проектується в креативному підході до роботи та оригінальності фінального продукту. Ми не тільки додаємо родзинку, що приносить успіх, ми також постійно працюємо над тим щоб глядач розумно витрачав свій час, був інформований, зацікавлений та приємно здивований нашими роботами.
Творча команда Jolly Roger пропонує Вам зйомку весільного відео з креативним підходом. Якщо Ви бажаєте сценарні постановки, оригінальній сюжет та індивідуальне весільне відео, лав сторі, або просто короткометражній фільм про Ваше кохання – звертайтесь. Не потрібно шукати додаткових людей для виконання робіт. У наші послуги входить також робота гримера, стиліста і перукаря.
    Про нас Jolly Roger компанія, яка спеціалізується на виготовленні відео та використовує  сучасний дизайн, правильну побудову бренду та останні технічні новинки. Ми цінуємо кожного клієнта та аудиторію, з якими маємо приємність працювати. Нам подобається бути не такими як усі що проектується в креативному підході до роботи та оригінальності фінального продукту. Ми не тільки додаємо родзинку, що приносить успіх, ми також постійно працюємо над тим щоб глядач розумно витрачав свій час, був інформований, зацікавлений та приємно здивований нашими роботами. Творча команда Jolly Roger пропонує Вам зйомку весільного відео з креативним підходом. Якщо Ви бажаєте сценарні постановки, оригінальній сюжет та індивідуальне весільне відео, лав сторі, або просто короткометражній фільм про Ваше кохання – звертайтесь. Не потрібно шукати додаткових людей для виконання робіт. У наші послуги входить також робота гримера, стиліста і перукаря.
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Jolly Roger FAQ

400$

Ні

Так

Ні

Нагороди "Jolly Roger"

З нами 5 років