По домовленості

Ірина Барда (Бардакова)

Київ

Фотографії

Відео

Детальніше про Ірина Барда (Бардакова)


Вітаю!
Ведуча виїзної весільної церемонії та ведуча весільного дійства Ірина Барда.  Оригінальна програма, широкий вибір конкурсів та потужне енергетичне проведення найкращої події у Вашому житті.
Як талановита акторка Ірина Барда зробить Ваше свято неперевершеним та незабутнім…
Як професійна ведуча наповнить його змістом, емоціями, на весіллі кожен відчує себе головним героєм.
Популярна акторка серіалів і фільмів Ірина Барда. Ведуча державних заходів, корпоративних свят найпотужніших компаній України, Росії, Європи та Америки. Ведуча ювілеїв , весіль, приватних свят!
Більше інформації на сайті http://www.bardakova.com
066 7428768, 097 0551170
Вітаю! Ведуча виїзної весільної церемонії та ведуча весільного дійства Ірина Барда.  Оригінальна програма, широкий вибір конкурсів та потужне енергетичне проведення найкращої події у Вашому житті. Як талановита акторка Ірина Барда зробить Ваше свято неперевершеним та незабутнім… Як професійна ведуча наповнить його змістом, емоціями, на весіллі кожен відчує себе головним героєм. Популярна акторка серіалів і фільмів Ірина Барда. Ведуча державних заходів, корпоративних свят найпотужніших компаній України, Росії, Європи та Америки. Ведуча ювілеїв , весіль, приватних свят! Більше інформації на сайті http://www.bardakova.com 066 7428768, 097 0551170
Ціна
Зв'язок з нами:

Ірина Барда (Бардакова) FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Ірина Барда (Бардакова)"

З нами 5 років