По домовленості

Інтернет-магазин ексклюзивної весільної та вечірнь

Івано-Франківськ Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Інтернет-магазин ексклюзивної весільної та вечірнь

Інтернет-магазин Lioness пропонує вашій увазі ювелірну весільну та вечірню біжутерію найвищої якості та ексклюзивного дизайну.
Ми переконані – «клієнт перш за все», тому асортимент біжутерії Lioness представлений товарами найвищої якості, виготовлених з високоякісного позолоченого 18K (відповідає 750 пробі), 14К (відповідає 585 пробі) або посрібленого металу (925 проби), що не містить нікелю та свинцю і не викликає алергії. Покриття позолотою (gold plated) і сріблом здійснюється гальванічним способом. Більшість виробів інкрустовані кристалами всесвітньо відомої австрійської фірми Swarovski AG (SWAROVSKI ELEMENTS) або цирконієм (фіанітом). Наша біжутерія виготовлена відповідно до європейських стандартів якості та належить до ювелірних виробів вищого і середнього класу. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними та добре відомими виробниками біжутерії що користуються хорошою репутацією як в Україні так і закордоном. В нашому каталозі представлений великий вибір сережок, кулонів та кольє, елегантних браслетів, перстенів, вишукані комплекти весільної біжутерії та чарівні прикраси для весільної зачіски. Довірившись нам одного разу, ви переконаєтеся, що все найкраще, найкрасивіше і наймодніше зібрано на сторінках інтернет-магазину Lioness. Будьте чарівними, стильними, яскравими і незрівнянними, а ми вам у цьому із задоволенням допоможемо.
Біжутерія Lioness – розкіш яку ви можете собі дозволити!
Інтернет-магазин Lioness пропонує вашій увазі ювелірну весільну та вечірню біжутерію найвищої якості та ексклюзивного дизайну. Ми переконані – «клієнт перш за все», тому асортимент біжутерії Lioness представлений товарами найвищої якості, виготовлених з високоякісного позолоченого 18K (відповідає 750 пробі), 14К (відповідає 585 пробі) або посрібленого металу (925 проби), що не містить нікелю та свинцю і не викликає алергії. Покриття позолотою (gold plated) і сріблом здійснюється гальванічним способом. Більшість виробів інкрустовані кристалами всесвітньо відомої австрійської фірми Swarovski AG (SWAROVSKI ELEMENTS) або цирконієм (фіанітом). Наша біжутерія виготовлена відповідно до європейських стандартів якості та належить до ювелірних виробів вищого і середнього класу. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними та добре відомими виробниками біжутерії що користуються хорошою репутацією як в Україні так і закордоном. В нашому каталозі представлений великий вибір сережок, кулонів та кольє, елегантних браслетів, перстенів, вишукані комплекти весільної біжутерії та чарівні прикраси для весільної зачіски. Довірившись нам одного разу, ви переконаєтеся, що все найкраще, найкрасивіше і наймодніше зібрано на сторінках інтернет-магазину Lioness. Будьте чарівними, стильними, яскравими і незрівнянними, а ми вам у цьому із задоволенням допоможемо. Біжутерія Lioness – розкіш яку ви можете собі дозволити!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Інтернет-магазин ексклюзивної весільної та вечірнь"

З нами 5 років