від 200 $

Igor Oksana

Рівне

Детальніше про Igor Oksana

Професійні тамади Рівного www.tamada.rv.ua
Організовуємо і проводимо будь-яке свято у м.Рівному та області. Професійний підхід, написання цікавого сценарію, веселі конкурси та розваги. Весілля, корпоративи, ювілеї, дитячі дні народжень для дітей різного віку ми проводимо з індивідуальним підходом до кожного заходу і побажанням замовника. Неперевершеність, найкращі спогади та хороший настрій – ізюминка нашої роботи.
 
«Ефект штучного снігу» Пропонуємо послугу осніження генератором штучного снігу під час святкування нового року, корпоративної вечірки чи дитячого новорічного ранку.
 
Пропонуємо прикрасити Ваше свято мильними бульбашками. 2000 мильних бульбашок за хвилину на святкуванні дитячого дня народження, корпоративу, першого танцю наречених, іншого Вашого свята.
 
Бажаєте переконатись – завітайте на сайт www.tamada.rv.ua
Професійні тамади Рівного www.tamada.rv.ua Організовуємо і проводимо будь-яке свято у м.Рівному та області. Професійний підхід, написання цікавого сценарію, веселі конкурси та розваги. Весілля, корпоративи, ювілеї, дитячі дні народжень для дітей різного віку ми проводимо з індивідуальним підходом до кожного заходу і побажанням замовника. Неперевершеність, найкращі спогади та хороший настрій – ізюминка нашої роботи.   «Ефект штучного снігу» Пропонуємо послугу осніження генератором штучного снігу під час святкування нового року, корпоративної вечірки чи дитячого новорічного ранку.   Пропонуємо прикрасити Ваше свято мильними бульбашками. 2000 мильних бульбашок за хвилину на святкуванні дитячого дня народження, корпоративу, першого танцю наречених, іншого Вашого свята.   Бажаєте переконатись – завітайте на сайт www.tamada.rv.ua
Ціна
Зв'язок з нами:

Igor Oksana FAQ

200$

Ні

Ні

Так

Нагороди "Igor Oksana"

З нами 5 років