По домовленості

Ігор

Львів

Фотографії

Детальніше про Ігор


Нам є чим пишатись ! Ми у святковій сфері понад 21 рік !І дозволяємо по праву рахувати себе одними з найкращих у висвітленні святкових подій.Студія розвивається в ногу з часом: постійно оновлюється обладнання,накопичується досвід.
Основні напрями нашої діяльності: 
Відео і фото зйомка весільних урочистостей, хрестини, випускні вечори
Корпоративні заходи ( презентації, ювілеї та інші святкові заходи )
Рекламні ролики та рекламне фото
Студійна, художня фотозйомка.
 
 
Весілля - урочисте і дуже відповідальне свято.Наречені хочуть, щоб все відбулося на найвищому рівні і в пам'яті залишились найкращі згадки про цей день.Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного замовника,тому, бажаючи побачити незвичайний весільний фільм, Ви самі можете обирати в якому ключі він буде зніматися.Ми пропонуємо Вам розробку сценаріїв, відео монтаж в романтичному або в динамічному стилі, вибір музичних композицій для кліпів, повна режисура відеозйомки від початку до кінця свята. Нам подобається робити яскраве, креативне і різноманітне відео, тому враховуються всі деталі і пропозиції з Вашої сторони. Незалежно від того, репортажна чи постановочна зйомка, Ви залишитесь задоволені.
Також наша студія може запропонувати Вам до весільну зйомку, історію кохання (Love story) наречених, інсценування вашої першої зустрічі, смішні розповіді друзів і рідних молодят, фото-слайд шоу дитячих фотографій та інші оригінальні моменти з життя наречених.
Ми працюємо на професійній відео і фото апаратурі, також використовується додаткове камерне освітлення, художні фільтри, стедікам! і штативи, котрі дозволяють зберігати чіткість зйомки у різних умовах.
Якщо, крім весільного відео, Ви хочете зробити весільні фотографії, ми пропонуємо замовити фотографів у нас. Чому? Причина всім відома – вічна боротьба двох "художників" за красивий ракурс. Коли ж працює згуртований колектив, то на Ваших фото практично не буде видно відео оператора, а в кіно мінімум фотографа. Ніхто нікому не буде заваджати, оператор і фотограф будуть гармонійно доповнювати один одного. А це дуже важливо, коли йдеться про якісне виконання роботи, та і приємно працювати в своїй команді, тому оператор + фотограф = скидки: )))
Бажаємо Вам Щастя і Злагоди у подружньому житті !

Нам є чим пишатись ! Ми у святковій сфері понад 21 рік !І дозволяємо по праву рахувати себе одними з найкращих у висвітленні святкових подій.Студія розвивається в ногу з часом: постійно оновлюється обладнання,накопичується досвід. Основні напрями нашої діяльності:  Відео і фото зйомка весільних урочистостей, хрестини, випускні вечори Корпоративні заходи ( презентації, ювілеї та інші святкові заходи ) Рекламні ролики та рекламне фото Студійна, художня фотозйомка.     Весілля - урочисте і дуже відповідальне свято.Наречені хочуть, щоб все відбулося на найвищому рівні і в пам'яті залишились найкращі згадки про цей день.Ми використовуємо індивідуальний підхід до кожного замовника,тому, бажаючи побачити незвичайний весільний фільм, Ви самі можете обирати в якому ключі він буде зніматися.Ми пропонуємо Вам розробку сценаріїв, відео монтаж в романтичному або в динамічному стилі, вибір музичних композицій для кліпів, повна режисура відеозйомки від початку до кінця свята. Нам подобається робити яскраве, креативне і різноманітне відео, тому враховуються всі деталі і пропозиції з Вашої сторони. Незалежно від того, репортажна чи постановочна зйомка, Ви залишитесь задоволені. Також наша студія може запропонувати Вам до весільну зйомку, історію кохання (Love story) наречених, інсценування вашої першої зустрічі, смішні розповіді друзів і рідних молодят, фото-слайд шоу дитячих фотографій та інші оригінальні моменти з життя наречених. Ми працюємо на професійній відео і фото апаратурі, також використовується додаткове камерне освітлення, художні фільтри, стедікам! і штативи, котрі дозволяють зберігати чіткість зйомки у різних умовах. Якщо, крім весільного відео, Ви хочете зробити весільні фотографії, ми пропонуємо замовити фотографів у нас. Чому? Причина всім відома – вічна боротьба двох "художників" за красивий ракурс. Коли ж працює згуртований колектив, то на Ваших фото практично не буде видно відео оператора, а в кіно мінімум фотографа. Ніхто нікому не буде заваджати, оператор і фотограф будуть гармонійно доповнювати один одного. А це дуже важливо, коли йдеться про якісне виконання роботи, та і приємно працювати в своїй команді, тому оператор + фотограф = скидки: ))) Бажаємо Вам Щастя і Злагоди у подружньому житті !
Ціна
Зв'язок з нами:

Ігор FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Ні

Нагороди "Ігор"

З нами 5 років