По домовленості

гурт "АЗАЛІЯ"

Рівне

Фотографії

Відео

Детальніше про гурт "АЗАЛІЯ"

У Вашому житті урочиста подія? Ми пропонуємо Вам живу музику на весілля, бенкети, корпоративи, зустріч молодят, хрестини, родини та інші яскраві моменти Вашого життя!.
Досвід роботи, професійне звукове обладнання та оксамитові голоси виконавців надовго залишаться у Ваших серцях та приємних спогадах.
Є можливість попереднього прослуховування або перегляду відеозапису.
Репертуар на будь-який смак. Від народних пісень і до зарубіжної естради. Від ретро композицій і до сучасних супер хітів.
Індивідуальний підхід до клієнтів.
Застільні пісні "під баянчик"
Можливість послуги DJ'я (Electro>House>Pop та інші напрями)
Розцінки вас дуже приємно здивують!))
гурт "Азалія" зробить ваше свято неповторним!!!!     https://youtu.be/dNXubOgpXR4
У Вашому житті урочиста подія? Ми пропонуємо Вам живу музику на весілля, бенкети, корпоративи, зустріч молодят, хрестини, родини та інші яскраві моменти Вашого життя!. Досвід роботи, професійне звукове обладнання та оксамитові голоси виконавців надовго залишаться у Ваших серцях та приємних спогадах. Є можливість попереднього прослуховування або перегляду відеозапису. Репертуар на будь-який смак. Від народних пісень і до зарубіжної естради. Від ретро композицій і до сучасних супер хітів. Індивідуальний підхід до клієнтів. Застільні пісні "під баянчик" Можливість послуги DJ'я (Electro>House>Pop та інші напрями) Розцінки вас дуже приємно здивують!)) гурт "Азалія" зробить ваше свято неповторним!!!!     https://youtu.be/dNXubOgpXR4
Ціна
Зв'язок з нами:

гурт "АЗАЛІЯ" FAQ

по домовленості

Нагороди "гурт "АЗАЛІЯ""

З нами 5 років