По домовленості

Готель "Галактика"***

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Готель "Галактика"***


За межами Львова, у мальовничому куточку розташувався готельно-розважальний комплекс „Галактика”. Тут для Вас відчиняються двері у неймовірну казку, на яку перетвориться будь-яка урочиста подія. Святкування за містом стане удвічі приємнішим, адже навколо – прекрасна заміська природа Львова.

Великий, просторий весільний зал за Львовом, чудова атмосфера затишку, сімейного тепла з’єднались, щоб подарувати Вам свято, на яке Ви чекали усе життя.У нашому розважальному комплексі розташований чудовий банкетний зал для весілля. Елегантний та легкий інтер’єр, прекрасне оформлення і декор будуть сприяти казковій атмосфері свята та незабутніх митей.

Готельно-розважальний комплекс «Галактика» - ідеальне місце для проведення:
корпоративних заходів
весіль
vip-вечірок
випускних вечорів

Пропонуємо Вам vip-зал на 30 осіб, зал ресторану на 70 та 350 осіб.

індивідуальний підхід кожному клієнту!
За межами Львова, у мальовничому куточку розташувався готельно-розважальний комплекс „Галактика”. Тут для Вас відчиняються двері у неймовірну казку, на яку перетвориться будь-яка урочиста подія. Святкування за містом стане удвічі приємнішим, адже навколо – прекрасна заміська природа Львова. Великий, просторий весільний зал за Львовом, чудова атмосфера затишку, сімейного тепла з’єднались, щоб подарувати Вам свято, на яке Ви чекали усе життя.У нашому розважальному комплексі розташований чудовий банкетний зал для весілля. Елегантний та легкий інтер’єр, прекрасне оформлення і декор будуть сприяти казковій атмосфері свята та незабутніх митей. Готельно-розважальний комплекс «Галактика» - ідеальне місце для проведення: корпоративних заходів весіль vip-вечірок випускних вечорів Пропонуємо Вам vip-зал на 30 осіб, зал ресторану на 70 та 350 осіб. індивідуальний підхід кожному клієнту!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Готель "Галактика"***"

З нами 5 років