По домовленості

Галина

Рівне

Фотографії

Детальніше про Галина

 
Яскрава ведуча з оригінальним сценарієм, креативними ідеями, якісним реквізитом, а найголовніше, з щирим бажанням дарувати людям радість. Красивий, оригінальний, неповторний ювілей, річниця, весілля по доступній ціні! Телефонуйте і ми про все домовимось!       
Проведення урочистих подій - це стиль мого життя! Я - ведуча, якій довіряють вже багато років. Якщо бажаєте, щоб Ваше весілля було цікавим, веселим, оригінальним, не нав'язливим, то звертайтесь до мене. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, вишуканий стиль проведення, у якому поєднуються креативність із звичаями та обрядами, почуття такту, невимушене спілкування і  розумна ціна. Весело та легко, без банальності і вульгарності. У мене сила-силенна ідей. А іще надзвичайно приємний і мелодійний голос, що найбільше подобається людям.
Обирайте правильно! З любов’ю Ваша  Галина.
І пам’ятайте: Весілля - найважливіше свято Вашого життя!
Дивіться фото та деталі тут  -  https://vk.com/id229856119
  Яскрава ведуча з оригінальним сценарієм, креативними ідеями, якісним реквізитом, а найголовніше, з щирим бажанням дарувати людям радість. Красивий, оригінальний, неповторний ювілей, річниця, весілля по доступній ціні! Телефонуйте і ми про все домовимось!        Проведення урочистих подій - це стиль мого життя! Я - ведуча, якій довіряють вже багато років. Якщо бажаєте, щоб Ваше весілля було цікавим, веселим, оригінальним, не нав'язливим, то звертайтесь до мене. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, вишуканий стиль проведення, у якому поєднуються креативність із звичаями та обрядами, почуття такту, невимушене спілкування і  розумна ціна. Весело та легко, без банальності і вульгарності. У мене сила-силенна ідей. А іще надзвичайно приємний і мелодійний голос, що найбільше подобається людям. Обирайте правильно! З любов’ю Ваша  Галина. І пам’ятайте: Весілля - найважливіше свято Вашого життя! Дивіться фото та деталі тут  -  https://vk.com/id229856119
Ціна
Зв'язок з нами:

Галина FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Галина"

З нами 5 років