від 300 $

фотограф Галина Лучків

Львів

Фотографії

Детальніше про фотограф Галина Лучків

... Неповторною є кожна мить... Збарежемо її разом...Живі, щирі світлини. насиченні святковістю, коханням, почуттями...Репортажна та постановочна фотозйомка вашого весілля.  Дизайн та виговлення фотокниги. Довесільна та післявесільна зйомка. Подарункові сертифікати на фотосесію. ФОТКАНЕМОСЬ!!!
Також можна скласти робочу пару фотограф+відеооператор,
 або тріо: фотограф+фотограф+відооператор
Ще один фотограф на весіллі ніколи не зайвий!!!!!  Можна більше вловити хвилюючих моментів, приділити більше уваги батькам, гостям тощо.
Практикуємо післявесільну зйомку. Коли вже позаду всі весільні турботи, в спокійній обстановці можна продовжити весільний день...... Безліч цікавих місць, які віють романтизмом. Це замки, гори, річки. поля.  Важко знайти час в день весілля для такого "походу". Тож, залишається гарно спланувати .... і ВПЕРЕД!!! 
... Неповторною є кожна мить... Збарежемо її разом...Живі, щирі світлини. насиченні святковістю, коханням, почуттями...Репортажна та постановочна фотозйомка вашого весілля.  Дизайн та виговлення фотокниги. Довесільна та післявесільна зйомка. Подарункові сертифікати на фотосесію. ФОТКАНЕМОСЬ!!! Також можна скласти робочу пару фотограф+відеооператор,  або тріо: фотограф+фотограф+відооператор Ще один фотограф на весіллі ніколи не зайвий!!!!!  Можна більше вловити хвилюючих моментів, приділити більше уваги батькам, гостям тощо. Практикуємо післявесільну зйомку. Коли вже позаду всі весільні турботи, в спокійній обстановці можна продовжити весільний день...... Безліч цікавих місць, які віють романтизмом. Це замки, гори, річки. поля.  Важко знайти час в день весілля для такого "походу". Тож, залишається гарно спланувати .... і ВПЕРЕД!!! 
Ціна
Зв'язок з нами:

фотограф Галина Лучків FAQ

300$

Ні

Ні

Ні

Нагороди "фотограф Галина Лучків"

З нами 5 років