По домовленості

FunFan

Львів

Детальніше про FunFan



Вже більше 15 років ми займаємось виготовленням  і продажем святково-карнавальної продукції та товарів для свята.
З 2008 року активно освоюємо онлайн торгівлю .
За цей час наша команда набралась досвіду та створила широкий асортимент товарів для свята та карнавалу.
Тільки у нас Ви знайдете  якісну святкову продукцію всесвітньо відомих виробників : Amscan , Procos , Gemar, Sempertex та інших.
Ми постарались підібрати товар так , щоб Ви без проблем змогли відсвяткувати будь-яку подію : День Народження , хрестини , ювілей , 8 Березня , День Валентина , Новий  Рік , весілля  , корпоративну чи тематичну вечірку. Особливістю нашого магазину є те , що у нас можна не тільки придбати товари для свята за найкращою ціною , але і скористатися  послугами по організації свята.
Тепер Вам не потрібно бігати по різних магазинах  та святкових агенціях.
Купити карнавальні капелюхи , язички та дудки , маски , парики та корони , вироби з поролону та клоунські носики , окуляри карнавальні , свічки та фонтани для торта , яскраві тарілочки , стаканчики та серветки , небесні ліхтарики , хлопавки та феєрверки , повітряні та приколи , подарки ,  приколи та багато іншого….
Скористатись  послугами аніматорів , професійних артистів та оформлення повітряними кульками.
Все це Ви зможете замовити не виходячи з дому.
Власне виробництво , співпраця з виробниками карнавальної продукції та прямі поставки , вигідно відрізняють нас від конкурентів та дозволяють забезпечити низьку ціну на всі товари для свята.
Якщо у Вас є якісь побажання чи пропозиції , будемо раді вашому дзвінку або листу.
Ми завжди прислухаємось до порад наших клієнтів!                                                                           
Адже працюємо саме для Вас.
Ласкаво просимо в Інтернет магазин товарів для свята :
http://funfan.com.ua
З повагою ,
Адміністрація магазину.
Вже більше 15 років ми займаємось виготовленням  і продажем святково-карнавальної продукції та товарів для свята. З 2008 року активно освоюємо онлайн торгівлю . За цей час наша команда набралась досвіду та створила широкий асортимент товарів для свята та карнавалу. Тільки у нас Ви знайдете  якісну святкову продукцію всесвітньо відомих виробників : Amscan , Procos , Gemar, Sempertex та інших. Ми постарались підібрати товар так , щоб Ви без проблем змогли відсвяткувати будь-яку подію : День Народження , хрестини , ювілей , 8 Березня , День Валентина , Новий  Рік , весілля  , корпоративну чи тематичну вечірку. Особливістю нашого магазину є те , що у нас можна не тільки придбати товари для свята за найкращою ціною , але і скористатися  послугами по організації свята. Тепер Вам не потрібно бігати по різних магазинах  та святкових агенціях. Купити карнавальні капелюхи , язички та дудки , маски , парики та корони , вироби з поролону та клоунські носики , окуляри карнавальні , свічки та фонтани для торта , яскраві тарілочки , стаканчики та серветки , небесні ліхтарики , хлопавки та феєрверки , повітряні та приколи , подарки ,  приколи та багато іншого…. Скористатись  послугами аніматорів , професійних артистів та оформлення повітряними кульками. Все це Ви зможете замовити не виходячи з дому. Власне виробництво , співпраця з виробниками карнавальної продукції та прямі поставки , вигідно відрізняють нас від конкурентів та дозволяють забезпечити низьку ціну на всі товари для свята. Якщо у Вас є якісь побажання чи пропозиції , будемо раді вашому дзвінку або листу. Ми завжди прислухаємось до порад наших клієнтів!                                                                            Адже працюємо саме для Вас. Ласкаво просимо в Інтернет магазин товарів для свята : http://funfan.com.ua З повагою , Адміністрація магазину.
Зв'язок з нами:

Нагороди "FunFan"

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті