від 150 $

FoxStudio.org

Львів

Фотографії

Детальніше про FoxStudio.org

Ми допоможемо зберегти найяскравіші моменти вашого життя назавжди!
Фото та відео зйомка це наша робота, наше захоплення і наше життя. Завдяки нам ви збережете назавжди найщасливіші моменти вашого життя. Також ми любимо наших клієнтів, тому забезпечуємо найвищу якість за мінімальною ціною.
Ціни на весільну зйомку:
— Фотозйомка весілля — 150$ (за ці гроші ви отримуєте повний день зйомок, 400-700 якісних фото на стилізованому диску)
— Відеозйомка весілля — 250$ (за ці гроші ви отримуєте повний день зйомок, весільний фільм на 2-3 години на стилізованих дисках та весільний ролик на 3-5хв для розміщення у соціальних мережах).
 Інші наші послуги:
— Персональні фотосесії (від 300грн).
— Фотосесії для закоханих пар (LoveStory) (від 350грн).
— Корпоративи, вечірки, інші свята (від 500грн).
Ми допоможемо зберегти найяскравіші моменти вашого життя назавжди! Фото та відео зйомка це наша робота, наше захоплення і наше життя. Завдяки нам ви збережете назавжди найщасливіші моменти вашого життя. Також ми любимо наших клієнтів, тому забезпечуємо найвищу якість за мінімальною ціною. Ціни на весільну зйомку: — Фотозйомка весілля — 150$ (за ці гроші ви отримуєте повний день зйомок, 400-700 якісних фото на стилізованому диску) — Відеозйомка весілля — 250$ (за ці гроші ви отримуєте повний день зйомок, весільний фільм на 2-3 години на стилізованих дисках та весільний ролик на 3-5хв для розміщення у соціальних мережах).  Інші наші послуги: — Персональні фотосесії (від 300грн). — Фотосесії для закоханих пар (LoveStory) (від 350грн). — Корпоративи, вечірки, інші свята (від 500грн).
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

FoxStudio.org FAQ

150$

Ні

Ні

Ні