По домовленості

Гринь Ірина

Полтава

Детальніше про Гринь Ірина

Ви хочете найяскравіше свято у Вашому житті? Звертайтеся! Ведуча з десятирічним досвідом ( а простіше - тамада) до Ваших послуг.
Романтичне або веселе, традиційне або тематичне, костюмоване свято - усе на Ваш смак. Весілля, корпоративи, дні народження. Індивідуальний сценарій, врахування усіх побажань... Ваше свято буде легким і цікавим для вас і для гостей. Воно не схоже на всі дні, які ви бачили до нього, воно особливе, тому що ви ОСОБЛИВІ!
Організація і проведення свята в Полтаві будь-якого формату українською або російською мовами. Індивідуальний підхід до кожної пари молодят!
Ви хочете найяскравіше свято у Вашому житті? Звертайтеся! Ведуча з десятирічним досвідом ( а простіше - тамада) до Ваших послуг. Романтичне або веселе, традиційне або тематичне, костюмоване свято - усе на Ваш смак. Весілля, корпоративи, дні народження. Індивідуальний сценарій, врахування усіх побажань... Ваше свято буде легким і цікавим для вас і для гостей. Воно не схоже на всі дні, які ви бачили до нього, воно особливе, тому що ви ОСОБЛИВІ! Організація і проведення свята в Полтаві будь-якого формату українською або російською мовами. Індивідуальний підхід до кожної пари молодят!
Ціна
Зв'язок з нами:

Гринь Ірина FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Гринь Ірина"

З нами 5 років