По домовленості

Фотограф Євген Гурський

Львів

Фотографії

Детальніше про Фотограф Євген Гурський

Фотозйомка весілля від зборів нареченої до першого танцю молодих у ресторані (далі — оплата погодинно). Результат: +/- 500 якісних фотографій (відібрані з більше тисячі) усіх моментів вашого свята. Також усі готові фото дублюються у ЧБ варіанті, тож Ви матимете більше тисячі чудових знимків! Усі фотографії проходять кольорокорекцію та готові до друку, а 200 найкращих художньо ретушуються та обробляються.
Усі фото віддаються в індивідуальних дизайнерських CD-боксах ручної роботи, оформлення яких можна підібрати під оформлення весільного декору або обкладинку весільної фотокниги. Також можна замовити додаткові копії дисків з коробочками — для батьків та друзів! По бажанню мона записати на диски також вашу весільну музику та відеокліп. Або ж коробочку для диску можна замовити разом з фотокнигою у відповідній друкарні — з використанням ідентичного шкірзамінника та індивідуального оформлення.
Також разом з фотографіями на диску ви отримаєте приємний подаруночок — мінібук з фотографіями на 40 сторінок! Також можна замовити другу таку книжечку та подарувати їх батькам. Обкладинку такого чудового мінібука можна обрати з різних кольорів шкірзамінника чи текстилю, а також вона може бути прикрашеною дизайнерським тисненням «Wedding story».
Фотозйомка розписки в окремий день, якщо ця дата не є заброньованою іншими клієнтами, входить у вартість зйомки! Тривалість — 1 година. У цей час входить власне церемонія розписки, фото з батьками/друзями/родичами, спільні фото та пару художніх портретів на території ЗАГСу.
Також у вартість зйомки входить монтаж слайдшоу — відеоролика в HD якості з використанням весільних фотографій та музичним супроводом, кодуванням відеофайлу для перегляду на комп’ютері та на великому крані з проектором. Такий відеоролик чудово передає атмосферу Вашого весілля! Слайдшоу також можна змонтувати у день зйомки весілля (під час застілля) та показати усім гостям за допомогою проектора на великому екрані у ресторані!
Фотозйомка весілля від зборів нареченої до першого танцю молодих у ресторані (далі — оплата погодинно). Результат: +/- 500 якісних фотографій (відібрані з більше тисячі) усіх моментів вашого свята. Також усі готові фото дублюються у ЧБ варіанті, тож Ви матимете більше тисячі чудових знимків! Усі фотографії проходять кольорокорекцію та готові до друку, а 200 найкращих художньо ретушуються та обробляються. Усі фото віддаються в індивідуальних дизайнерських CD-боксах ручної роботи, оформлення яких можна підібрати під оформлення весільного декору або обкладинку весільної фотокниги. Також можна замовити додаткові копії дисків з коробочками — для батьків та друзів! По бажанню мона записати на диски також вашу весільну музику та відеокліп. Або ж коробочку для диску можна замовити разом з фотокнигою у відповідній друкарні — з використанням ідентичного шкірзамінника та індивідуального оформлення. Також разом з фотографіями на диску ви отримаєте приємний подаруночок — мінібук з фотографіями на 40 сторінок! Також можна замовити другу таку книжечку та подарувати їх батькам. Обкладинку такого чудового мінібука можна обрати з різних кольорів шкірзамінника чи текстилю, а також вона може бути прикрашеною дизайнерським тисненням «Wedding story». Фотозйомка розписки в окремий день, якщо ця дата не є заброньованою іншими клієнтами, входить у вартість зйомки! Тривалість — 1 година. У цей час входить власне церемонія розписки, фото з батьками/друзями/родичами, спільні фото та пару художніх портретів на території ЗАГСу. Також у вартість зйомки входить монтаж слайдшоу — відеоролика в HD якості з використанням весільних фотографій та музичним супроводом, кодуванням відеофайлу для перегляду на комп’ютері та на великому крані з проектором. Такий відеоролик чудово передає атмосферу Вашого весілля! Слайдшоу також можна змонтувати у день зйомки весілля (під час застілля) та показати усім гостям за допомогою проектора на великому екрані у ресторані!
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Фотограф Євген Гурський FAQ

по домовленості

Ні

Так

Так

Нагороди "Фотограф Євген Гурський"

З нами 5 років