По домовленості

fireshow PANTERA. Львівська філія

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про fireshow PANTERA. Львівська філія

Чому саме ми
Fireshow PANTERA (ПАНТЕРА)
Ми є Львівською філією відомого в Україні Харківського колективу fireshow PANTERA.Fireshow PANTERA (ПАНТЕРА) - це офіційна торгова марка зареєстрована "Українським інститутом промислової власності", свидетельство №127614 від 25.08.2010р.
Fireshow PANTERA (ПАНТЕРА)  входить у Міждународну Спілку по Танцю при ЮНЕСКО - International Dance Council CID-UNESCO
Fireshow PANTERA
це єдина команда, професіоналізм артистів, хореографічна підготовка, синхроне виконання елементів програми, режисура номерів та високий рівень безпеки під час проведення шоу.
Наши артисти
проходят хореографічну підготовку, мають високий рівень володіння вогняними інструментами. Технічний персонал має великий досвід роботи на найрізноманітніших площадках.
Програма от fireshow PANTERA
це перш за все синхроне виконання складних вогняних малюнків, музичність, сучасність, драйв, хореографія, яскраві піротехнічні ефекти і вогняні інсталяції. Хаос на сцені чи стихійні покрутони - це не про нас.
Величезну увагу
Ми приділяємо питанням безпеки, тож вам не доведеться стати свідком якоїсь екстреної ситуації, ви зможете спокійно насолоджуватися шоу.
Чому саме ми Fireshow PANTERA (ПАНТЕРА) Ми є Львівською філією відомого в Україні Харківського колективу fireshow PANTERA.Fireshow PANTERA (ПАНТЕРА) - це офіційна торгова марка зареєстрована "Українським інститутом промислової власності", свидетельство №127614 від 25.08.2010р. Fireshow PANTERA (ПАНТЕРА)  входить у Міждународну Спілку по Танцю при ЮНЕСКО - International Dance Council CID-UNESCO Fireshow PANTERA це єдина команда, професіоналізм артистів, хореографічна підготовка, синхроне виконання елементів програми, режисура номерів та високий рівень безпеки під час проведення шоу. Наши артисти проходят хореографічну підготовку, мають високий рівень володіння вогняними інструментами. Технічний персонал має великий досвід роботи на найрізноманітніших площадках. Програма от fireshow PANTERA це перш за все синхроне виконання складних вогняних малюнків, музичність, сучасність, драйв, хореографія, яскраві піротехнічні ефекти і вогняні інсталяції. Хаос на сцені чи стихійні покрутони - це не про нас. Величезну увагу Ми приділяємо питанням безпеки, тож вам не доведеться стати свідком якоїсь екстреної ситуації, ви зможете спокійно насолоджуватися шоу.
Послуги
Зв'язок з нами:

fireshow PANTERA. Львівська філія FAQ

по домовленості

Нагороди "fireshow PANTERA. Львівська філія"

З нами 5 років

Шоу та розваги на ваше весілля у вашому місті