По домовленості

Fashion Club

Львів

Фотографії

Детальніше про Fashion Club

Заклад розташований в центрі міста Львова, знаходиться на центральній вулиці, де зосереджені основні визначні пам`ятки культури та заклади преміум класу.
Режим роботи - цілодобовий. З 23.00 у клубі щовечора відбуваються дискотеки, вечірки, презентації , та концерти. Також проводяться різножанрові відео перегляди та презентації (2 відео-проектора з екраном 2,5 на 3 метри та 4 на 5 метрів, 12 сучасних плазм).
У залі Сrystal Lounge, караоке на сучасному професійному обладнанні, відео-перегляди у HD якості.
У закладі діє система Dress-code та Face-control, для того, щоб Вам забезпечити максимум комфорту та задоволення при відпочинку!
Ми завжди раді співпраці!
Заклад розташований в центрі міста Львова, знаходиться на центральній вулиці, де зосереджені основні визначні пам`ятки культури та заклади преміум класу. Режим роботи - цілодобовий. З 23.00 у клубі щовечора відбуваються дискотеки, вечірки, презентації , та концерти. Також проводяться різножанрові відео перегляди та презентації (2 відео-проектора з екраном 2,5 на 3 метри та 4 на 5 метрів, 12 сучасних плазм). У залі Сrystal Lounge, караоке на сучасному професійному обладнанні, відео-перегляди у HD якості. У закладі діє система Dress-code та Face-control, для того, щоб Вам забезпечити максимум комфорту та задоволення при відпочинку! Ми завжди раді співпраці!
Зв'язок з нами:

Нагороди "Fashion Club"

З нами 5 років