від 1 $

Фабрика Свята

Тернопіль

Детальніше про Фабрика Свята

Компания "Фабрика свята" давно працює в Тернополі   в сфері послуг по оформленні святкових подій.Наші фахівці індивідуально підходять до організації свята, враховуючи особливості кожного клієнта, його смаки та побажання.При організації свята ми дбаємо про кожну деталь незалежно від суми замовлення і обсягу робіт.Як зробити замовлення на організацію свята в Тернополі? Зателефонувати до нашої компанії і розповісти про Ваше свято і дату його проведення.Домовитися з дизайнером про зустріч для складання проекту у зручний для Вас час. Зустріч проходить безпосередньо в тому місці, де відбудуться урочистості (це необхідно для того, щоб оформлення відповідало загальному стилю закладу).Дизайнер має при собі каталоги з різними варіантами оформлення та зразками колірної гами повітряних куль.Замовлення складається суворо за цінами компанії.Виїзд дизайнера безкоштовно.Багата фантазія і гідний досвід дизайнерів "Фабрики свята" допоможе втілити в життя всі Ваші бажання.Ми зробимо будь-яке торжество особливим і незабутнім. Адже організація свят - наша професія.
Подаруйте свято собі та своїм коханим!
svyato.ucoz.ru   sharik.te.ua
Контакти (0352) 42-13-02, моб. (068) 148-48-83
Оформлення повітряними кульками, букети з повытряних кульок, вироби з повітряних кульок, шаріки Тернопіль, Оформлення весіль, Оформлення днів народжень, Оформлення магазинів, Оформлення дитячих свят, Оформлення корпоративів, Оформлення ювілеїв повітряними кульками. Продаж кульок з гелієм, гелієві арки, іграшки з кульок, весь спектр послуг.
Компания "Фабрика свята" давно працює в Тернополі   в сфері послуг по оформленні святкових подій.Наші фахівці індивідуально підходять до організації свята, враховуючи особливості кожного клієнта, його смаки та побажання.При організації свята ми дбаємо про кожну деталь незалежно від суми замовлення і обсягу робіт.Як зробити замовлення на організацію свята в Тернополі? Зателефонувати до нашої компанії і розповісти про Ваше свято і дату його проведення.Домовитися з дизайнером про зустріч для складання проекту у зручний для Вас час. Зустріч проходить безпосередньо в тому місці, де відбудуться урочистості (це необхідно для того, щоб оформлення відповідало загальному стилю закладу).Дизайнер має при собі каталоги з різними варіантами оформлення та зразками колірної гами повітряних куль.Замовлення складається суворо за цінами компанії.Виїзд дизайнера безкоштовно.Багата фантазія і гідний досвід дизайнерів "Фабрики свята" допоможе втілити в життя всі Ваші бажання.Ми зробимо будь-яке торжество особливим і незабутнім. Адже організація свят - наша професія. Подаруйте свято собі та своїм коханим! svyato.ucoz.ru   sharik.te.ua Контакти (0352) 42-13-02, моб. (068) 148-48-83 Оформлення повітряними кульками, букети з повытряних кульок, вироби з повітряних кульок, шаріки Тернопіль, Оформлення весіль, Оформлення днів народжень, Оформлення магазинів, Оформлення дитячих свят, Оформлення корпоративів, Оформлення ювілеїв повітряними кульками. Продаж кульок з гелієм, гелієві арки, іграшки з кульок, весь спектр послуг.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Фабрика Свята"

З нами 5 років

Оформлення Та Декор на ваше весілля у вашому місті