По домовленості

Євгенія Іноземцева

Київ

Фотографії

Відео

Детальніше про Євгенія Іноземцева

Євгенія Іноземцева - танцівниця , хореограф -постановник , викладач східного танцю , артистка оригінального жанру , дресирувальниця і ведуча з 12ти -річним досвідом роботи.
Індивідуальний підхід до кожного заходу незалежно від складності , масштабів і тематики . Довіряючи проведення значної для Вас події Євгенії Ви отримуєте не просто якість і професіоналізм , а й частинку душі ...
 
За бажанням замовника програма включає в себе:
- Індивідуально підготовлений сценарій заходу
- Музичний супровід
- Номер з дресированими голубами
-Шоу - програма,що складалася з 3-5 східних танців
Так само при бажанні можлива співпраця в якості запрошеного артиста з номером дресирування або програми східного танцю.
Детально з творчістю і сценічним досвідом Євгенії Ви можете ознайомитись на її особистому сайті.
Євгенія Іноземцева - танцівниця , хореограф -постановник , викладач східного танцю , артистка оригінального жанру , дресирувальниця і ведуча з 12ти -річним досвідом роботи. Індивідуальний підхід до кожного заходу незалежно від складності , масштабів і тематики . Довіряючи проведення значної для Вас події Євгенії Ви отримуєте не просто якість і професіоналізм , а й частинку душі ...   За бажанням замовника програма включає в себе: - Індивідуально підготовлений сценарій заходу - Музичний супровід - Номер з дресированими голубами -Шоу - програма,що складалася з 3-5 східних танців Так само при бажанні можлива співпраця в якості запрошеного артиста з номером дресирування або програми східного танцю. Детально з творчістю і сценічним досвідом Євгенії Ви можете ознайомитись на її особистому сайті.
Ціна
Зв'язок з нами:

Євгенія Іноземцева FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Євгенія Іноземцева"

З нами 5 років