По домовленості

Святкова агенція Event OK

Львів

Фотографії

Відео

Детальніше про Святкова агенція Event OK

 
Святкова агенція Event OK – це креативна група творчих людей, які допоможуть зробити ваше свято особливим і неповторним. В нас Ви можете знайти різноманітні послуги на будь який тип свята від незначної дрібнички до комплексної організації святкової події. Дні народження, корпоративи, день освідчення, весілля – кожен проходить через ці дивовижні дні і усі бажають, щоб ці незабутні моменти запам’ятались надовго і були оригінальними. В першу чергу, ми допоможемо Вам в цьому, тому що це приносить для нас задоволення, а по-друге, ми намагаємося зробити Ваше свято незабутнім для Вас і кожного із ваших гостей! Ми готові Вас забезпечити якісним шоу, оригінальними ідеями та незабутніми спогадами. До кожного клієнта ми знаходимо індивідуальний підхід аби здійснити всі  ваші ідеї та задумки.
Наші принципи:

Своєчасність
Креативність
Оперативність
Відповідальність
Позитив. Наша команда – веселі позитивні люди, які до кожного поставленого завдання підходять з ентузіазмом і посмішкою!

Подаруйте собі і Вашим гостям незабутнє свято!!!
 
До Ваших послуг:
Спецефекти
Розважальні програми
Смачний декор
Весільний декор
Підготовка до весілля
(063)2796636 Анастасія
 (096)1455072 Олег
  Святкова агенція Event OK – це креативна група творчих людей, які допоможуть зробити ваше свято особливим і неповторним. В нас Ви можете знайти різноманітні послуги на будь який тип свята від незначної дрібнички до комплексної організації святкової події. Дні народження, корпоративи, день освідчення, весілля – кожен проходить через ці дивовижні дні і усі бажають, щоб ці незабутні моменти запам’ятались надовго і були оригінальними. В першу чергу, ми допоможемо Вам в цьому, тому що це приносить для нас задоволення, а по-друге, ми намагаємося зробити Ваше свято незабутнім для Вас і кожного із ваших гостей! Ми готові Вас забезпечити якісним шоу, оригінальними ідеями та незабутніми спогадами. До кожного клієнта ми знаходимо індивідуальний підхід аби здійснити всі  ваші ідеї та задумки. Наші принципи: Своєчасність Креативність Оперативність Відповідальність Позитив. Наша команда – веселі позитивні люди, які до кожного поставленого завдання підходять з ентузіазмом і посмішкою! Подаруйте собі і Вашим гостям незабутнє свято!!!   До Ваших послуг: Спецефекти Розважальні програми Смачний декор Весільний декор Підготовка до весілля (063)2796636 Анастасія  (096)1455072 Олег
Зв'язок з нами:

Нагороди "Святкова агенція Event OK"

З нами 5 років