По домовленості

event агенство Frithe

Львів

Фотографії

Детальніше про event агенство Frithe


Дерево побажань це чудовий спосіб для того, щоб Ваше свято залишило після себе теплі спогади. Ідея полягає у тому, щоб кожен гість залишив свій відпечаток пальця на завчасно надрукованій картинці дерева. В результаті відпечатки Ваших гостей будуть листочками, на кожному з яких буде підписане побажання. Виглядає така картина фантастично, а кожен погляд на неї даруватиме Вам теплі спогади про минуле свято. Таке дерево прекрасно підійде для весілля, дня народження, річниці весілля, або хрестин. Воно стане чудовою розвагою для Ваших гостей, а для Вас унікальним сувеніром!
У нас Ви можете замовити комплект "Дерево побажань", у який входять:

картина дерева у рамі із підписом і датою
2-ві фарби для створення "листочків"
інструкція для гостей

На стандартному «Дереві побажань» формату А3 можна розмістити 50-60 відбитків. Якщо на свято прийде більше 60 гостей, то ми рекомендували б вам замовити «Дерево побажань» більшого розміру, наприклад формату А2. В іншому випадку, якщо на стандартному розмірі будуть залишені 70 і більше відбитків, картина перетвориться у велику кляксу. При замовленні «Дерева побажань» формату А2 ціна збільшиться в два рази, в комплекті буде 4 фарби.При замовленні Ви обираєте картинку із нашого каталогу. Окрім звичних дерев, ми пропонуємо також оригінальні сюжети для хрестин.
Дерево побажань це чудовий спосіб для того, щоб Ваше свято залишило після себе теплі спогади. Ідея полягає у тому, щоб кожен гість залишив свій відпечаток пальця на завчасно надрукованій картинці дерева. В результаті відпечатки Ваших гостей будуть листочками, на кожному з яких буде підписане побажання. Виглядає така картина фантастично, а кожен погляд на неї даруватиме Вам теплі спогади про минуле свято. Таке дерево прекрасно підійде для весілля, дня народження, річниці весілля, або хрестин. Воно стане чудовою розвагою для Ваших гостей, а для Вас унікальним сувеніром! У нас Ви можете замовити комплект "Дерево побажань", у який входять: картина дерева у рамі із підписом і датою 2-ві фарби для створення "листочків" інструкція для гостей На стандартному «Дереві побажань» формату А3 можна розмістити 50-60 відбитків. Якщо на свято прийде більше 60 гостей, то ми рекомендували б вам замовити «Дерево побажань» більшого розміру, наприклад формату А2. В іншому випадку, якщо на стандартному розмірі будуть залишені 70 і більше відбитків, картина перетвориться у велику кляксу. При замовленні «Дерева побажань» формату А2 ціна збільшиться в два рази, в комплекті буде 4 фарби.При замовленні Ви обираєте картинку із нашого каталогу. Окрім звичних дерев, ми пропонуємо також оригінальні сюжети для хрестин.
Зв'язок з нами:

Нагороди "event агенство Frithe"

З нами 5 років