По домовленості

Montecchi v Capuleti

Київ

Фотографії

Детальніше про Montecchi v Capuleti

Новий ресторан для святкування весільних банкетів!
В тихому куточку, в центрі Києва з'явився унікальний заклад «Montecchi v Capuleti», яке поєднує в собі дух італійської домашньої тратторії і вишуканого ресторану. Творці ресторанів «Прага» та «Marlin» не дарма саме так назвали свій новий заклад, адже воно поділено на дві частини і символізує безперервне суперництво двох відомих сімей зі своїм характером та традиціями.
Загальна площа закладу більше 750 м², що зручно для організації весільного банкету, фуршету або розважальної програми будь-якого масштабу і формату. Завдяки неповторним інтер'єрам тратторії і ресторану у Вас буде незабутня фотосесія, а приємні враження залишаться на все життя.
 
Краща команда кухарів приготують для Вас найсмачніші страви з унікального меню, яке талановитий шеф??-кухар ресторану «Montecchi v Capuleti» створив використовуючи традиційні рецепти італійської кухні. А привітний і чемний персонал забезпечить Вам затишок, теплу дружню атмосферу і відмінний сервіс.
Новий ресторан для святкування весільних банкетів! В тихому куточку, в центрі Києва з'явився унікальний заклад «Montecchi v Capuleti», яке поєднує в собі дух італійської домашньої тратторії і вишуканого ресторану. Творці ресторанів «Прага» та «Marlin» не дарма саме так назвали свій новий заклад, адже воно поділено на дві частини і символізує безперервне суперництво двох відомих сімей зі своїм характером та традиціями. Загальна площа закладу більше 750 м², що зручно для організації весільного банкету, фуршету або розважальної програми будь-якого масштабу і формату. Завдяки неповторним інтер'єрам тратторії і ресторану у Вас буде незабутня фотосесія, а приємні враження залишаться на все життя.   Краща команда кухарів приготують для Вас найсмачніші страви з унікального меню, яке талановитий шеф??-кухар ресторану «Montecchi v Capuleti» створив використовуючи традиційні рецепти італійської кухні. А привітний і чемний персонал забезпечить Вам затишок, теплу дружню атмосферу і відмінний сервіс.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Montecchi v Capuleti"

З нами 5 років