По домовленості

ZooM -професійне світлове та звукове забезпечення

Львів

Детальніше про ZooM -професійне світлове та звукове забезпечення

Чи можна організувати Весілля без ефектного світла?Чи буде воно повноцінними без потужного звуку?А чи запам'ятається без цікавих ефектних моментів?
Щоб свято вдалося, Вам необхідна спеціальна техніка та команда професіоналів! З командою ZOOM Вам непотрібно буде турбуватися про усі ці речі, оскільки ми забезпечимо Вас різноманітним обладнанням та якісно наданими послугами:
•    Освітлення•    Звукового оформлення•    Спецефектів
Також наші спеціалісти нададуть Вам вичерпну консультацію, порадять та допоможуть зробити Ваше свято дійсно незабутнім та неповторним.
Світло: світлові прилади з керуванням, прожектори, лазери, світлове декорування приміщень;Звук: мікшерні пульти та акустичні системи, провідні та безпровідні мікрофони, звукові процесори, еквалайзери, компресори лімітери  та інше обладнання, призначене для обробки звуку;Спецефекти: генератори диму, генератори  мильних бульбашок та снігу, конфеті-машини.
Чи можна організувати Весілля без ефектного світла?Чи буде воно повноцінними без потужного звуку?А чи запам'ятається без цікавих ефектних моментів? Щоб свято вдалося, Вам необхідна спеціальна техніка та команда професіоналів! З командою ZOOM Вам непотрібно буде турбуватися про усі ці речі, оскільки ми забезпечимо Вас різноманітним обладнанням та якісно наданими послугами: •    Освітлення•    Звукового оформлення•    Спецефектів Також наші спеціалісти нададуть Вам вичерпну консультацію, порадять та допоможуть зробити Ваше свято дійсно незабутнім та неповторним. Світло: світлові прилади з керуванням, прожектори, лазери, світлове декорування приміщень;Звук: мікшерні пульти та акустичні системи, провідні та безпровідні мікрофони, звукові процесори, еквалайзери, компресори лімітери  та інше обладнання, призначене для обробки звуку;Спецефекти: генератори диму, генератори  мильних бульбашок та снігу, конфеті-машини.
Послуги
Зв'язок з нами:

ZooM -професійне світлове та звукове забезпеч... FAQ

по домовленості

Нагороди "ZooM -професійне світлове та звукове забезпечення"

З нами 5 років