від 100 $

Добрий Фей

Івано-Франківськ

Фотографії

Відео

Детальніше про Добрий Фей

Весільні послуги:
 Вас ще мабуть гріють спогади про той день,коли Вам запропонували одруження. Пронесіть ці відчуття через все життя, наповніть їх приємними моментами з весільного дня, додайте туди щастя і неймовірну радість свята . Поділіться своєю історією кохання з нами і ми спробуємо зрозуміти , що зможе зробити Ваше свято легким і незабутнім.
 
Пропонуємо для наречених, їх батьків,  а також дружок наступне: 
 
- організатор весілля - спеціаліст, який подарує Вам спокій та впевненість  в дні підготовки , напередодні та в день весілля. Який пройде з Вами від самого першого дня до закінчення весілля.
-координатор весільного дня - маленькі дрібнички, такі незначні і ті, які на перший погляд невагомі, часто псують настрій . Координатор на весіллі захистить Ваш особистий простір від непотрібних і неважливих моментів, виконає багато "невидимої" роботи, щоб день пройшов неперевершенно .
 
також для твого свята є :
- фотографи, кондитери, артисти, танцюристи,співочі колективи, фокусники, художники,ведучі, візажисти,стилісти , флористи, декоратори до Ваших послуг в нашому агенстві . Тримаємо тільки найкращих !!
 
Памятайте : організовувати самій собі весілля- це те саме, що взяти в руки ножиці і підстригтися!
 
 066 854 17 52 
Добрий Фей
Незалежності,34,а
ТЦ "Екстім Престиж" 
 
http://vk.com/fey.ivfr
фей.com.ua
 
Також доступні кульки, арки, гірлянди, президіум для молодят ,виїздні регістрації, флористика, букети , бутоньєрки, бомбоньєрки , торти, бульбашки, шоколадний фонтан, аквагрим  та ін
"Освідчення в коханні" - хочете признатися в любові, але боїтеся? - Ми зробимо це за Вас - від 800 грн..
Весільні послуги:  Вас ще мабуть гріють спогади про той день,коли Вам запропонували одруження. Пронесіть ці відчуття через все життя, наповніть їх приємними моментами з весільного дня, додайте туди щастя і неймовірну радість свята . Поділіться своєю історією кохання з нами і ми спробуємо зрозуміти , що зможе зробити Ваше свято легким і незабутнім.   Пропонуємо для наречених, їх батьків,  а також дружок наступне:    - організатор весілля - спеціаліст, який подарує Вам спокій та впевненість  в дні підготовки , напередодні та в день весілля. Який пройде з Вами від самого першого дня до закінчення весілля. -координатор весільного дня - маленькі дрібнички, такі незначні і ті, які на перший погляд невагомі, часто псують настрій . Координатор на весіллі захистить Ваш особистий простір від непотрібних і неважливих моментів, виконає багато "невидимої" роботи, щоб день пройшов неперевершенно .   також для твого свята є : - фотографи, кондитери, артисти, танцюристи,співочі колективи, фокусники, художники,ведучі, візажисти,стилісти , флористи, декоратори до Ваших послуг в нашому агенстві . Тримаємо тільки найкращих !!   Памятайте : організовувати самій собі весілля- це те саме, що взяти в руки ножиці і підстригтися!    066 854 17 52  Добрий Фей Незалежності,34,а ТЦ "Екстім Престиж"    http://vk.com/fey.ivfr фей.com.ua   Також доступні кульки, арки, гірлянди, президіум для молодят ,виїздні регістрації, флористика, букети , бутоньєрки, бомбоньєрки , торти, бульбашки, шоколадний фонтан, аквагрим  та ін "Освідчення в коханні" - хочете признатися в любові, але боїтеся? - Ми зробимо це за Вас - від 800 грн..
Зв'язок з нами:

Нагороди "Добрий Фей"

З нами 5 років

Організація Свят на ваше весілля у вашому місті