По домовленості

Дід Мороз і Снігуронька Львів

Львів

Детальніше про Дід Мороз і Снігуронька Львів

Вже зовсім скоро улюблене всіма свято - Новий рік!!! Ми пропонуємо зробити Вам його особливим, запросивши до себе Діда Мороза та Снігуроньку! Ці казкові персонажі можуть привітати Вашу малечу дома, провести новорічне свято в садку чи у школі, а також прибути з дорослою привітальною програмою в офіс чи на корпоративну вечірку!
В програму входять (віршовані привітання, новорічні ігри та конкурси, загадки, веселий короскоп на наступний рік).Програма узгоджується з замовником.
Детальніше на сайті.
Ціни на новорічне привітання дитяча програма 300 грн. доросла програма 400 грн.
Вже зовсім скоро улюблене всіма свято - Новий рік!!! Ми пропонуємо зробити Вам його особливим, запросивши до себе Діда Мороза та Снігуроньку! Ці казкові персонажі можуть привітати Вашу малечу дома, провести новорічне свято в садку чи у школі, а також прибути з дорослою привітальною програмою в офіс чи на корпоративну вечірку! В програму входять (віршовані привітання, новорічні ігри та конкурси, загадки, веселий короскоп на наступний рік).Програма узгоджується з замовником. Детальніше на сайті. Ціни на новорічне привітання дитяча програма 300 грн. доросла програма 400 грн.
Ціна
Зв'язок з нами:

Дід Мороз і Снігуронька Львів FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Дід Мороз і Снігуронька Львів"

З нами 5 років