По домовленості

Olya Steblunska

Івано-Франківськ

Детальніше про Olya Steblunska

Усім привіт я весільний фотограф завжди з радістю знайду варіанти фотосесії, враховуючи всі ваші побажання та ідеї. Звичайно допоможу і підскажу при виборі декорацій та тематики фотозйомки. Проявивши трошки фантазії виберимо красиві та захоплюючі місця для фотозйомки та втілимо всі ваші ідеї в реальність!
Також пропоную різновиди фотозйомки!
Звертайтесь!
«Многие фотографы считают, что если они купят лучшую камеру, то смогут снимать лучшие фотографии. Лучшая камера не будет работать за вас, если в вашей голове или в сердце ничего нет», - Арнольд Ньюман.
 
Усім привіт я весільний фотограф завжди з радістю знайду варіанти фотосесії, враховуючи всі ваші побажання та ідеї. Звичайно допоможу і підскажу при виборі декорацій та тематики фотозйомки. Проявивши трошки фантазії виберимо красиві та захоплюючі місця для фотозйомки та втілимо всі ваші ідеї в реальність! Також пропоную різновиди фотозйомки! Звертайтесь! «Многие фотографы считают, что если они купят лучшую камеру, то смогут снимать лучшие фотографии. Лучшая камера не будет работать за вас, если в вашей голове или в сердце ничего нет», - Арнольд Ньюман.  
Послуги
Ціна
Зв'язок з нами:

Olya Steblunska FAQ

по домовленості

Ні

Ні

Так

Нагороди "Olya Steblunska"

З нами 5 років