По домовленості

Ресторан "РАНДЕВУ"

Тернопіль

Фотографії

Відео

Детальніше про Ресторан "РАНДЕВУ"

Гостинно запрошуємо відсвяткувати найурочистіші моменти у Вашому житті!
Два великих банкетних зали, які можуть вмістити 115 та 240 чоловік для святкування корпоративних вечірок, ювілеїв, днів народжень, весіль, новорічних свят, проведення конференцій, фуршетів та просто зустрічей старих друзів.
Затишна атмосфера, уважний та ввічливий персонал, смачна українська та європейська кухня створять приємний настрій для святкувань.Мікроклімат, який підтримується в залі системою кондиціонування, робить його однаково комфортним як взимку, так і влітку.Простора літня тераса.Безкоштовна парковка.
Гостинно запрошуємо відсвяткувати найурочистіші моменти у Вашому житті! Два великих банкетних зали, які можуть вмістити 115 та 240 чоловік для святкування корпоративних вечірок, ювілеїв, днів народжень, весіль, новорічних свят, проведення конференцій, фуршетів та просто зустрічей старих друзів. Затишна атмосфера, уважний та ввічливий персонал, смачна українська та європейська кухня створять приємний настрій для святкувань.Мікроклімат, який підтримується в залі системою кондиціонування, робить його однаково комфортним як взимку, так і влітку.Простора літня тераса.Безкоштовна парковка.
Зв'язок з нами:

Нагороди "Ресторан "РАНДЕВУ""

З нами 5 років