від 400 $

ASstudio

Львів

Фотографії

Детальніше про ASstudio

Ми творча команда з професійним підходом до фото та відеозйомки. Індивідуальний підхід до клієнта, досвід роботи, професійна техніка та набір висококласних обєктивів, використання систем стабілізації та світла, мікрофони, звукові рекодери та інш. 
Зйомка ведеться у форматі FullHD 1080p. Лавсторі, трейлер, відеокліпи,     слайд-шоу, фотокниги та альбоми. Працює в парі відеограф та фотограф.

Відеозйомка весілля (1 або 2 HDSLR камери)
Входить:- Відеозйомка в форматі FullHD1080p, з ранку до знімання фати, монтаж весільного фільму 80-180 хв., та кліпу 3-5хв;На руки віддається змонтований весільний фільм та кліпу в форматі Full HD на флеш носію.
 
Фотозйомка весілля
Входить: - Фотозйомка зранку до першого танцю, індивідуальна цифрова обробка всього відзнятого матеріалу, ретушування та художня обробка вибраних фотографій. - На руки віддається від 600 фото та Слайд-Шоу.
 
 УВАГА! При замовленні ВІДЕО+ФОТО - суттєва знижка!!!     
- При замовленні пакету (відео+фото) -  фотозйомка до знімання фати + фотосесія в окремий день в подарунок.
 Також у нас можна замовити фотокниги, ціни від 1000 грн.
Запрошуєм вас у гості на перегляд наших робіт у FullHD 1080p якості на великому екрані.
Дзвоніть - ми обов'язково домовимось :))
Ми творча команда з професійним підходом до фото та відеозйомки. Індивідуальний підхід до клієнта, досвід роботи, професійна техніка та набір висококласних обєктивів, використання систем стабілізації та світла, мікрофони, звукові рекодери та інш.  Зйомка ведеться у форматі FullHD 1080p. Лавсторі, трейлер, відеокліпи,     слайд-шоу, фотокниги та альбоми. Працює в парі відеограф та фотограф. Відеозйомка весілля (1 або 2 HDSLR камери) Входить:- Відеозйомка в форматі FullHD1080p, з ранку до знімання фати, монтаж весільного фільму 80-180 хв., та кліпу 3-5хв;На руки віддається змонтований весільний фільм та кліпу в форматі Full HD на флеш носію.   Фотозйомка весілля Входить: - Фотозйомка зранку до першого танцю, індивідуальна цифрова обробка всього відзнятого матеріалу, ретушування та художня обробка вибраних фотографій. - На руки віддається від 600 фото та Слайд-Шоу.    УВАГА! При замовленні ВІДЕО+ФОТО - суттєва знижка!!!      - При замовленні пакету (відео+фото) -  фотозйомка до знімання фати + фотосесія в окремий день в подарунок.  Також у нас можна замовити фотокниги, ціни від 1000 грн. Запрошуєм вас у гості на перегляд наших робіт у FullHD 1080p якості на великому екрані. Дзвоніть - ми обов'язково домовимось :))
Послуги
Якість відео
Ціна
Зв'язок з нами:

ASstudio FAQ

400$

Full HD відеозйомка

Ні

Ні

Так

Нагороди "ASstudio"

З нами 5 років

Відеооператор на весілля у вашому місті