По домовленості

TG Butterfly | ties & accessories

Львів

Фотографії

Детальніше про TG Butterfly | ties & accessories

Ми виготовляєм краватки-метелики та аксесуари з натурального дерева різноманітних порід, використовуючи екологічно чисті лако-фарбові покриття для виявлення текстури та кольору деревини, а також її захисту.
Ручна робота, без лазерної порізки!
Із текстилю використовуються тільки елітні та найбільш якісні тканини європейських виробників. 
Метелик може моповнити дизайнерське гравірування.
Різноманітність форм, порід деревини та текстури тканин допоможуть створити ексклюзивний, індивідуальний дизайн. Метелики стануть чудовим доповненням до Вашого стилю та чудовим подарунком для близьких та друзів!!
Ми виготовляєм краватки-метелики та аксесуари з натурального дерева різноманітних порід, використовуючи екологічно чисті лако-фарбові покриття для виявлення текстури та кольору деревини, а також її захисту. Ручна робота, без лазерної порізки! Із текстилю використовуються тільки елітні та найбільш якісні тканини європейських виробників.  Метелик може моповнити дизайнерське гравірування. Різноманітність форм, порід деревини та текстури тканин допоможуть створити ексклюзивний, індивідуальний дизайн. Метелики стануть чудовим доповненням до Вашого стилю та чудовим подарунком для близьких та друзів!!
Зв'язок з нами:

Нагороди "TG Butterfly | ties & accessories"

З нами 5 років