По домовленості

продаж плаття

Івано-Франківськ

Детальніше про продаж плаття

Продам весільну сукню (ТМ Ricca Sposa колекція 2014, модель Angelina, Іспанія) м.Івано-Франківськ. Розмір регулюється корсетом.
Cукня з довгим рукавчиком (до кісточки), ніжно молочного кольору. Оздоблена мереживом та бісером, паєтками ручної роботи + гудзичками на спинці та на руках. Також вишуканий поясочок з камінцями. Не потребує доповнення (біжутерії…)
Плаття дуже елегантне, витончене та ефектне, почувала себе в ньому королевою.
Сукня після професійної хімчистки, одягалася один раз.
Ціна 6000 грн. Початкова ціна 9500 грн, куплена в салоні «Весільний дім Love Story».
В комплект входять кільця та чехол для сукні. Покупцю хороший торг.
Звертайтесь за тел. 0988687441, або в приват. Марина.
Продам весільну сукню (ТМ Ricca Sposa колекція 2014, модель Angelina, Іспанія) м.Івано-Франківськ. Розмір регулюється корсетом. Cукня з довгим рукавчиком (до кісточки), ніжно молочного кольору. Оздоблена мереживом та бісером, паєтками ручної роботи + гудзичками на спинці та на руках. Також вишуканий поясочок з камінцями. Не потребує доповнення (біжутерії…) Плаття дуже елегантне, витончене та ефектне, почувала себе в ньому королевою. Сукня після професійної хімчистки, одягалася один раз. Ціна 6000 грн. Початкова ціна 9500 грн, куплена в салоні «Весільний дім Love Story». В комплект входять кільця та чехол для сукні. Покупцю хороший торг. Звертайтесь за тел. 0988687441, або в приват. Марина.
Бренд весільної сукні
Зв'язок з нами:

продаж плаття FAQ

по домовленості

Нагороди "продаж плаття"

З нами 5 років

Весільні сукні на ваше весілля у вашому місті